Speakeri

Andrei Marian out of the box silver shaker

Silver Shaker, Romania

Andrei MARIAN

Cu studii in psihologie, Andrei a activat in industria ospitalitatii din Londra timp de 11 ani, iar dragostea lui pentru gastronomie si arta se reflecta in intreaga sa munca.

Andrei a fost la conducerea unora dintre cele mai bune locatii din capitala mondiala a cocktail-urilor, Londra, printre care putem numi Restaurantul Lima, Four Sister Bars, 5CC Bars, Mark’s Bar at Hix Soho si Oscar Bar & Restaurant la Charlotte Street Hotel.

El a fondat compania Silver Shaker dupa intoarcerea lui in Romania. Datorita experientei dobandite in urma multor proiecte desfasurate in Marea Britanie, Andrei a identificat o nevoie masiva in Romania pentru consultanta specializata in domeniul ospitalitatii. Astfel Silver Shaker ofera intreg spectrumul de servicii – de la crearea de concept, design, crearea meniului si substantivele operationale precum procesele si modul de functionare.

Gareth Franklin out of the box keynote speaker 2022

Luxardo Global Brand Ambassador

Gareth FRANKLIN

Gareth Franklin AKA Mister G a servit prima bautura in urma cu aproape 25 de ani. Era o bere generica intr-un pub prost, dar… trebuie sa incepi de undeva!

De atunci, Gareth a pregatit multe bauturi din in ce in ce mai bune în diverse baruri din întreaga lume, mai ales în Australia și țara sa natală, Anglia. Si-a castigat reputatia pentru bauturile de calitate pe care le concepea, pentru trainig-uri de prima clasa si a devenit „tipul ala” care stie totul despre lichioruri.

In ultimii 6 ani, a calatorit prin lume in calitate de Ambasador Global Luxardo, raspandind dragostea Luxardo si incercand sa ridice categoria de lichior spre noi orizonturi.

Training-urile lui G sunt mai mult decat un simplu masterclass – sunt o calatorie prin 200 de ani de cocktailuri si istoria familiei Luxardo, prezentand in acelasi timp cele mai bune lichioruri italiene.

„Unul dintre cele mai bune cursuri de brand la care am participat vreodata!” – Aaron Wall- Manager Owner Homeboy Bars, Londra

Harry Sewells

Little Bat, London

Harry F. SEWELL

Harry a operat in barurile londoneze in ultimii 14 ani, de la Satan’s Whiskers, unde a castigat o baza de cunostinte solida in cocktail-urile clasice, pana la Zetter Townhouse, un local bazat mai mult pe proces și tehnică. In prezent il puteti gasi in Little Bat din Islington, Londra.

Harry este, de asemenea, muzician și producător. El continua sa-si dezvolte interesul si curiozitatea pentru aromă, miros, arta si design.

Konstantinos Kotsis

Silver Shaker, Athens

Konstantinos KOTSIS

Din 2008, Konstantinos ofera servicii de solutii de design personalizate, constructie si supraveghere a hotelurilor, barurilor și restaurantelor.

Cu experienta ca manager, a fost la conducerea unora dintre cele mai bune locatii din Londra, inclusiv Coya, Novikov și The Maine in Mayfair.

Mugur Ciumageanu

Clinical Psychology & Cognitive Behavioral Therapy

Mugur CIUMAGEANU

Mugur este un psiholog si psihoterapeut punk-rock, care combina neurostiintele, psihiatria si terapia cognitiva, meditatia mindfulness si antrenamentul, pentru facilitarea trezirilor controlate din auto-pilotul existential.

El este specializat in Psihologie Clinica si Terapie Cognitiv Comportamentala. In prezent, este supervizor principal si trainer in Terapie Cognitiv Comportamentala la Asociatia Romana de Terapii Comportamentale si Cognitive (membru al Asociatiei Europene de Terapie Comportamentala și Cognitiva), si membru al facultatii, conferentiar, la Universitatea de Vest din Timisoara, sectia Psihologie, catedra de Psihologie Clinica si Psihopatologie.

Alex Handrea

Silver Shaker Specialist - Executive Chef

Alex HANDREA

Cand vine vorba de gatit, Alex poate fi descris cel mai bine ca un bucatar neconventional, indraznet si meticulos. Combinand aromele cu gusturi locale si ingrediente de sezon, el prepare feluri de mancare care ar satisface chiar si cel mai pretentios client.

In prezent conduce programul de bucatarie la consacratul restaurant Vinto din Timisoara.

Leo Surovecs

China Tang at The Dorchester Hotel, London

Leo SUROVEC

Leo s-a mutat la Londra in urma cu mai bine de 15 ani si a lucrat in locatii precum The Hospital Club London, detinut de Paul Allan si Dave Stuart, si barul speakeasy 5CC din Shoreditch.

In prezent, conduce programul de bar la bine-cunoscutul China Tang din cadrul Hotelului Dorchester, renumit pentru cocktailurile in stil asiatic si pentru cea mai buna mancare cantoneza din Londra.

Leonardo Ripa

Il Marchese, Rome

Leonardo RIPA

Dupa cațiva ani petrecuti la Londra, Leonardo a decis sa se mute la Roma.

In prezent, el conduce programul de bauturi la primul si cel mai mare bar de amaro din Europa, stocand in prezent peste 500 de etichete de amaro.

Stefano Salvato

Distillati in Miscela, Rome

Stefano SALVATI

Stefano si-a dorit intotdeauna sa detina si sa-și conduca propriul bar. Calatoria a inceput in urma cu aproape 10 ani in ospitalitate, cand s-a mutat la Londra si a evoluat de la barman junior la The Four Sisters Bar din Islington, la barman sef la Urban Tea Rooms si manager la Spiritland.

In prezent, detine si conduce 2 cocktail-baruri in Roma.

Adrian Gal out of the box 2022 doua boabe

DOUA BOABE, ROMANIA

Adrian GAL

Doua Boabe – Prajitoria a aparut din pasiunea pentru tot ce inseamna lumea cafelei – inclusiv prajirea ei fiind direct raspunzator avand multe cunostiinte in acest domeniu de la montarea aparatelor de cafea, reglarea si tot ce tine de mentenata lor pentru a avea o extractie perfecta a cafelei.

Partneri
care schimba jocul

fabricultura silver shaker
Casa Del Retro

Media Partners

Casa Del Retro
Casa Del Retro
Casa Del Retro

Un eveniment organizat de

Logo Silver Shaker-03
Magnolia Digital Logo - Dark

Gaseste-ne pe social media