Devino partner

Suntem incantati sa impartasim viziunea noastra cu companii cu valori similare! Credem in puterea comunitatii si ne bucuram sa intalnim companii carora le place sa faca parte dintr-una. Consultati pachetele de sponsorizare disponibile mai jos si contactati-ne pentru detalii!

Conferința out of the box este un eveniment dedicat tuturor celor care lucrează in domeniul Horeca, de la angajat la angajator.

Industria ospitalitatii are nevoie de un semnal de alarma. Conferinta out of the box ofera cel mai convingator si cuprinzator eveniment de gestionare a veniturilor pentru hoteluri, restaurante, baruri, cafenele si toate celelalte locatii de ospitalitate – oricine lucreaza cu sau detine aceste afaceri! Cu oportunitati educationale puternice, precum si evenimente de networking, veti putea sa va implicati nu numai profesional, ci si personal cu aceasta ocazie unica. Fii parte din ea ca partener! Nu rata ocazia!

Este locul in care liderii seniori din managementul ospitalitatii se conecteaza si se angajeaza in conversatii semnificative si care provoaca gandirea despre cele mai critice probleme strategice cu care se confrunta afacerea astazi.

Aceasta conferinta este de neratat din prisma topicurilor abordate, a oportunitatilor de invatare si implicare in comunitate.

Partneri
care schimba jocul

fabricultura silver shaker
Casa Del Retro

Media Partners

Casa Del Retro
Casa Del Retro
Casa Del Retro

Un eveniment organizat de

Logo Silver Shaker-03
Magnolia Digital Logo - Dark